Striker | Operator | Tom Clancy‘s Rainbow Six Siege | Ubisoft (DE)

Zurück
Striker icon

Striker

Seite
Angreifer
SPEZIALGEBIET
UNTERSTÜTZUNG
GESUNDHEIT
Geschwindigkeit
Schwierigkeit

BESONDERE FÄHIGKEITEN UND SPIELSTIL

Striker ist ein Angreifer-Operator und kann auf alle Sekundärgeräte zugreifen, die Angreifer:innen zur Verfügung stehen. Sie hat Zugriff auf das M4 und das M249 als Primärwaffen sowie die 5.7 USG und die ITA12S als Sekundärwaffen.

Ausrüstung

Primärwaffe

M4

STURMGEWEHR

M249

LEICHTES MASCHINENGEWEHR

Sekundärwaffe

5.7 USG

KURZWAFFE

ITA12S

SCHROTFLINTE

Gerät

Sprengladung

Claymore

Splittergranate

SCHWERE SPRENGLADUNG

Rauchgranate

Betäubungsgranate

Kontakt-EMP-Granate

Biografie
Richtiger Name
Niet ingesteld
Geburtsdatum
Niet ingesteld
Geburtsort
Niet ingesteld

HINTERGRUND

„We hebben het recht om hier te zijn verdiend. Nu hoeven we alleen nog het recht te verdienen hier te blijven.“

De aanvalsrekruten van Rainbow, de Strikers (agressors), zijn de hoeksteen van het instituut en in tegenstelling tot de heersende interne opvatting is het geen logge massa eenheidsworsten. Ze zijn over het algemeen veel jonger dan onze door de wol geverfde specialisten en operators, maar dat maakt ze niet minder essentieel voor het soepel verlopen van onze operaties. Er zijn ergere dingen dan overenthousiasme, ook al zijn rekruten af en toe iets te uitgelaten in het bijzijn van onze elitespecialisten. Ondanks de vertrouwelijkheid van de Rainbowmissies zien rekruten de operators soms als beroemdheden en bestoken ze hen met hun eigen theorieën over wie wat heeft gedaan in verschillende missies en proberen ze info en verhalen uit hen te krijgen. Dit en andere klachten van de specialisten hebben ertoe geleid dat de rekruten nu hun eigen kantine hebben en dat hun contact met de operators beperkt is tot degene die bij hun training betrokken zijn. Hoewel al deze rekruten afkomstig zijn uit de crème de la crème van militaire en antiterreurinstanties, beseffen ze dat Rainbow nog een treetje hoger is. Ze behandelen de organisatie met het respect en de discipline die hij verdient.

Veel rekruten die nog geen volleerde operators zijn, hebben al wel een vuurproef ondergaan, zoals de overlevenden van de aanval van Deimos op de toren. Ze hebben zich moedig geweerd en effectief samengewerkt met Vigil om de helikopter neer te halen die de aanval leidde en zo veel jonge levens eiste. Het was een tragische gebeurtenis, maar ook een ware test van evenwichtigheid in het veld, waardoor een van de overlevenden, Ram, specialist is geworden.

PSYCHOLOGISCHER BERICHT

Ik leid de rekrutentraining van Rainbow, dus dat maakt mij de aangewezen persoon om hier informatie over te verstrekken. Ik leer ze verticale doorbraken, flankmanoeuvres en dronegebruik. De rekruten komen uit allerlei soorten antiterreureenheden en militaire of andere handhavingseenheden en brengen enorm veel waardevolle ervaring met zich mee. Het is echter belangrijk dat we ze toch stevig aanpakken.

Als ze eenmaal de training hebben doorlopen, vormen rekruten de frontlinie van elke grond-, lucht- of wateraanval. Sommige van onze meer geroutineerde en geharde specialisten noemen hen geringschattend kanonnenvoer, maar een rekruut kan een tijdvenster creëren waarin Rainbow-specialisten een missie kunnen volbrengen. Ikzelf heb meer dan eens op ze kunnen vertrouwen.

Rainbow-specialisten zijn het neusje van de zalm en de meeste aanvalsrekruten tikken het vereiste niveau gewoon niet aan. Degene die dat wel doen, kunnen bij diverse eenheden worden ingezet. Dankzij hun doelbewuste focus op het volbrengen van missies zijn Ghosteyes of Redhammer de meest logische bestemmingen, maar elke rekruut is anders, dus dit soort voorspellingen blijkt vaak niet uit te komen. Ik hou me vooral bezig met het klaarstomen van deze eenheden.

-- Specialist Sam 'Zero' Fisher, hoofd training aanvalsrekruten

WÄHLE DEINEN OPERATOR

Besuche weitere Social Media-Kanäle

facebook icontwitter iconyoutube icontwitch icon