Sentry | Operator | Tom Clancy‘s Rainbow Six Siege | Ubisoft (DE)

Zurück
Sentry icon

Sentry

Seite
Verteidiger
SPEZIALGEBIET
UNTERSTÜTZUNG
GESUNDHEIT
Geschwindigkeit
Schwierigkeit

BESONDERE FÄHIGKEITEN UND SPIELSTIL

Sentry ist ein Verteidiger-Operator und kann auf alle Sekundärgeräte zugreifen, die Verteidiger:innen zur Verfügung stehen. Er hat Zugriff auf das Commando 9 und die M870 als Primärwaffen sowie die C75 Auto und die Super Shorty als Sekundärwaffen.

Ausrüstung

Primärwaffe

Commando 9

STURMGEWEHR

M870

SCHROTFLINTE

Sekundärwaffe

C75 Auto

REIHENFEUERPIST.

Super Shorty

SCHROTFLINTE

Gerät

Stacheldraht

Kugelsichere Kamera

Mobiler Schild

BEOBACHTUNGSBLOCKER

Kontaktgranate

Nitro-Handy

ANNÄHERUNGSALARM

Biografie
Richtiger Name
Niet ingesteld
Geburtsdatum
Niet ingesteld
Geburtsort
Niet ingesteld

HINTERGRUND

„Tijdens de training eten, slapen en dromen we Rainbow. Dat zal zich op een dag uitbetalen.“

De huidige lichting defensierekruten, ook wel Sentry's (wachters) genaamd, ondergaan bij Rainbow een aangepast trainingsprogramma om hun plek te vinden in een organisatie die niet kan zonder hun motivatie, aanpassingsvermogen en veerkracht. Naast dat ze de troepenmacht versterken tijdens verdedigingsmissies, vormen rekruten de fundering van Rainbow. Deze rang lijkt misschien anoniem, maar dat duurt niet lang. De organisatie zoekt vaak intern nieuwe kandidaten voor hogere rangen, zodat een rekruut een specialist kan worden.

De defensierekruten zijn een gevarieerde groep met verschillende persoonlijkheden, achtergronden, lengtes, gewichten, talen en skills, maar ze hebben ook overeenkomsten. Om het programma te laten slagen moeten ze beschikken over geduld en aandacht voor detail, en helder en beknopt kunnen communiceren, zowel voor als tijdens een missie.

PSYCHOLOGISCHER BERICHT

Sinds de training van de defensierekruten onder mijn takenpakket valt, heb ik een nieuwe reeks trainingsmodules gecreëerd voor de specifieke dreigingen die Rainbow momenteel ondervindt in het veld. Het is van het grootste belang dat rekruten deze modules voltooien voor ze op een gevaarlijke missie gaan. Na Smaragdvlakten en de moeite die we hebben moeten doen om Deimos in handen te krijgen, willen we ervoor zorgen dat onze rekruten zich kunnen meten met de Keres-elite, die duidelijk deskundige en grondige veldtraining krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat nu wij Deimos hebben, ze niet meer zo grondig te werk gaan.

Onze ervaren specialisten kunnen vertrouwen op hun gadgets en vaardigheden, maar een rekruut die op missie mag, moet verschillende wapens kunnen hanteren. Ze zijn niet het scalpel, maar het Zwitserse zakmes van de operatie dat in het veld extra ondersteuning geeft aan de specialisten.

Wat onze meer uitgesproken operators ook beweren, deze defensierekruten zijn niet allemaal van hetzelfde laken een pak. Ze hebben verschillende achtergronden in het leger of bij de politie en hebben een duidelijk doel voor ogen binnen de organisatie. Wat alle rekruten echter gemeen hebben, is hun focus op het beschermen van gijzelaars en de wil om alles te doen om een missiedoel te behalen. Denk niet dat het verlegen types zijn. Mijn training leert ze net zo agressief te zijn als de aanvalsrekruten indien nodig.

– Elena Maria 'Mira' Alvarez, hoofd training defensierekruten

WÄHLE DEINEN OPERATOR

Besuche weitere Social Media-Kanäle

facebook icontwitter iconyoutube icontwitch icon