25 February 2019

1 min czytania

Stan Gry wraca do The Division!

Agenci!

Z prawdziwą przyjemnością zapowiadamy powrót transmisji z cyklu Stan Gry! Teraz, gdy premiera The Division 2 zbliża się wielkimi krokami, jest najlepszy czas na omawianie nadchodzących nowości, udostępnianie treści stworzonych przez naszą społeczność oraz na dyskusje z jej członkami!

Co więcej, Stan Gry będzie teraz gościł w każdą środę o 17:00 CET / 11:00 ET / 08:00 PT w następujących mediach:

Zgodnie z tym programem, nasz najbliższy Stan Gry pojawi się w najbliższą środę, 27 lutego. Mamy nadzieję, że wszyscy będziecie z nami!

/Zespół ds. społeczności The Division

LinkedIn LogoReddit Logo

Sprawdź pozostałe media społecznościowe